ManovaSpecials

Onze webshop/winkel bevat prachtige producten voor uzelf, voor uw (klein)kinderen en voor mensen die u dierbaar zijn. Maar ook producten voor dagelijks gebruik, voor een beetje luxe of voor uw gezondheid.

U kunt bij ons achteraf betalen. De definitieve verzendkosten worden weergegeven in de orderbevestiging die u van ons ontvangt.

ManovaSpecials is gevestigd in Ede. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden vanuit ons eigen magazijn.
Bestellingen boven € 70,- worden gratis verstuurd.
Als Edese ondernemer bezorgen wij gratis binnen de gemeenten Ede, Veenendaal en Wageningen. U heeft uw bestelling dan nog sneller in huis en heeft daarbij de mogelijkheid om te pinnen. Het is ook mogelijk uw bestelling bij ons op te halen, dit kan alleen op afspraak.

MARKTEN
Wij presenteren onze producten ook regelmatig op streekmarkten, boerenmarkten e.d. Door COVID-19 zijn helaas veel markten geannuleerd. Zodra er weer een markt bekend is wordt dat hier weergegeven.

VOOR BEDRIJVEN
Bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft u interesse om onze producten te verkopen? Neem dan contact op via info@manovaspecial.nl of telefonisch: 0646 322097.

BEDENKTIJD
Twijfelt u na de bestelling over het product dat u heeft gekocht? U mag het binnen 15 dagen retour sturen in de originele ongeopende verpakking. Wanneer u al heeft betaald ontvangt u het aankoopbedrag terug. U betaalt zelf de portokosten voor de retourzending.