ManovaSpecials

ManovaSpecials verkoopt prachtige lifestyle producten op bijzondere markten en via de webshop. Producten voor uzelf, voor uw (klein)kinderen en voor mensen die u dierbaar zijn. Maar ook producten voor dagelijks gebruik, voor een beetje luxe of voor uw gezondheid.

U kunt bij ons achteraf betalen. De definitieve verzendkosten worden weergegeven in de orderbevestiging die u van ons ontvangt.

ManovaSpecials is gevestigd in Ede. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden vanuit ons eigen magazijn.
Bestellingen boven € 70,- worden gratis verstuurd.
Als Edese ondernemer bezorgen wij gratis binnen de gemeenten Ede, Veenendaal en Wageningen. U heeft uw bestelling dan nog sneller in huis en heeft daarbij de mogelijkheid om te pinnen. Het is ook mogelijk uw bestelling bij ons op te halen, dit kan alleen op afspraak. Dat alles in het kader van ‘koop lokaal, ook digitaal’.

MARKTEN 2022
Wij presenteren onze producten regelmatig op streekmarkten, boerenmarkten e.d.
Onderstaand een overzicht van de komende markten:
19 november – Wollig Landleven Winter Havenfair, Vollenhove
26 november – Winterfair, Amerongen
11 december – Winterfair, Bomenmuseum Doorn
17 december – Kerstmarkt, Kootwijk
18 december – Christmas Fair, Losser

BESTELLEN VANUIT HET BUITENLAND
Het is niet mogelijk om vanuit het buitenland iets te bestellen in de webwinkel. Wanneer u toch een bestelling wilt plaatsen kan dat door het sturen van een e-mail. U geeft dan het betreffende product aan en uw contactgegevens. Wij nemen vervolgens contact met u op.

VOOR BEDRIJVEN
Bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft u interesse om onze producten te verkopen?
Neem dan contact op via info@manovaspecials.nl of telefonisch: 0646 322097.

BEDENKTIJD
Twijfelt u na de bestelling over het product dat u heeft gekocht? U mag het binnen 15 dagen retour sturen in de originele ongeopende verpakking. Wanneer u al heeft betaald ontvangt u het aankoopbedrag terug. U betaalt zelf de portokosten voor de retourzending.