ManovaSpecials

ManovaSpecials heeft prachtige lifestyle producten die wij verkopen in onze webshop/webwinkel en op markten. Producten voor uzelf, voor uw (klein)kinderen en voor mensen die u dierbaar zijn. Maar ook producten voor dagelijks gebruik, voor een beetje luxe of voor uw gezondheid.

U kunt bij ons achteraf betalen. De definitieve verzendkosten worden weergegeven in de orderbevestiging die u van ons ontvangt.

ManovaSpecials is gevestigd in Ede. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden vanuit ons eigen magazijn.
Bestellingen boven € 70,- worden gratis verstuurd.
Als Edese ondernemer bezorgen wij gratis binnen de gemeenten Ede, Veenendaal en Wageningen. U heeft uw bestelling dan nog sneller in huis en heeft daarbij de mogelijkheid om te pinnen. Het is ook mogelijk uw bestelling bij ons op te halen, dit kan alleen op afspraak.

MARKTEN 2021
Wij presenteren onze producten regelmatig op streekmarkten, boerenmarkten e.d. Door de huidige corona-maatregelen worden steeds meer markten geannuleerd. Het is namelijk niet overal mogelijk om te werken met een toegangscontrole.
Wij hebben ingeschreven voor de volgende markten en hopen dat deze doorgaan.
26 en 27 november – Wollig Landleven Winterfair, Kasteel Vosbergen Heerde
12 december – Winterfair Bomenmuseum, Doorn
19 december – Kerstfair, Losser

De laatste tijd zijn er nogal wat wisselingen geweest in bovenstaande lijst. Markten die niet doorgingen in verband met de corona-beperkingen en markten die daarvoor in de plaats zijn gekomen. We passen de lijst regelmatig aan.


De eerste markten in 2022 zijn bekend:
17 april – Wollig Landleven, Oldeberkoop
15 mei – Wollig Landleven, Vledder
7 augustus – Wollig Landleven, Zorgvlied
4 september – Wollig Landleven, Diever
2 oktober – Wollig Landleven, Havelte

VOOR BEDRIJVEN
Bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft u interesse om onze producten te verkopen? Neem dan contact op via info@manovaspecials.nl of telefonisch: 0646 322097.

BEDENKTIJD
Twijfelt u na de bestelling over het product dat u heeft gekocht? U mag het binnen 15 dagen retour sturen in de originele ongeopende verpakking. Wanneer u al heeft betaald ontvangt u het aankoopbedrag terug. U betaalt zelf de portokosten voor de retourzending.