ManovaSpecials

Ik ben in 2018 begonnen met ManovaSpecials, de verkoop van prachtige lifestyle producten op bijzondere markten en via mijn webwinkel. Producten voor uzelf, voor uw (klein)kinderen en voor mensen die u dierbaar zijn. Maar ook producten voor dagelijks gebruik, voor een beetje luxe of voor uw gezondheid.
Sinds 1 februari heb ik ook een showroom in de Dorpsstraat in Lunteren waar u de producten kunt bekijken. Dit kan alleen op afspraak, neem daarvoor contact op via de mail of telefonisch.

Wanneer u via de webwinkel koopt kunt u achteraf betalen. De definitieve verzendkosten worden weergegeven in de orderbevestiging die u ontvangt.

ManovaSpecials is gevestigd in Ede. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden vanuit ons eigen magazijn.
Bestellingen boven € 70,- worden gratis verstuurd.
Als Edese ondernemer bezorg ik gratis binnen de gemeenten Ede, Veenendaal en Wageningen. U heeft uw bestelling dan nog sneller in huis en heeft daarbij de mogelijkheid om te pinnen. Het is ook mogelijk uw bestelling op te halen in Ede of Lunteren, dit kan alleen op afspraak. Dat alles in het kader van ‘koop lokaal, ook digitaal’.

MARKTEN 2023
Ik presenteer de presenteer de producten regelmatig op streekmarkten, boerenmarkten e.d.
Onderstaand een overzicht van de nog komende markten in 2023:
1 oktober – Wollig Landleven Havelte
21 oktober – Herfstmarkt ~Amerongen
18 en 19 november – Wollig Landleven fair Exloo
25 november – Winterfair Amerongen
10 december – Winterfair Bomenmuseum Doorn
16 december – Kerstmarkt Kootwijk

SHOWROOM
In Lunteren heb ik een kleine showroom die op afspraak kan worden bezocht. Tijdens de zomermaanden is de showroom iedere woensdagmiddag van 13:00-16:00 uur geopend tijdens de zomermarkt in Lunteren. Het adres is Dorpsstraat 207-209 in Lunteren.

BESTELLEN VANUIT HET BUITENLAND
Het is niet mogelijk om vanuit het buitenland iets te bestellen in de webwinkel. Wanneer u toch een bestelling wilt plaatsen kan dat door het sturen van een e-mail. U geeft dan het betreffende product aan en uw contactgegevens. Ik neem vervolgens contact met u op.

VOOR BEDRIJVEN
Bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft u interesse om producten te verkopen?
Neem dan contact op via info@manovaspecials.nl of telefonisch: 0646 322097.

BEDENKTIJD
Twijfelt u na de bestelling over het product dat u heeft gekocht? U mag het binnen 15 dagen retour sturen in de originele ongeopende verpakking. Wanneer u al heeft betaald ontvangt u het aankoopbedrag terug. U betaalt zelf de portokosten voor de retourzending.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten.

Ingeborg Kriegsman