ManovaSpecials

ManovaSpecials verkoopt prachtige lifestyle producten op bijzondere markten en via de webshop. Producten voor uzelf, voor uw (klein)kinderen en voor mensen die u dierbaar zijn. Maar ook producten voor dagelijks gebruik, voor een beetje luxe of voor uw gezondheid.

U kunt bij ons achteraf betalen. De definitieve verzendkosten worden weergegeven in de orderbevestiging die u van ons ontvangt.

ManovaSpecials is gevestigd in Ede. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden vanuit ons eigen magazijn.
Bestellingen boven € 70,- worden gratis verstuurd.
Als Edese ondernemer bezorgen wij gratis binnen de gemeenten Ede, Veenendaal en Wageningen. U heeft uw bestelling dan nog sneller in huis en heeft daarbij de mogelijkheid om te pinnen. Het is ook mogelijk uw bestelling bij ons op te halen, dit kan alleen op afspraak. Dat alles in het kader van ‘koop lokaal, ook digitaal’.

MARKTEN 2022
Wij presenteren onze producten regelmatig op streekmarkten, boerenmarkten e.d.
Onderstaand een overzicht van de komende markten:

2 oktober – Wollig Landleven, Havelte
8 oktober – Ambachtelijke herfstmarkt, Eck en Wiel
22 oktober – Herfstmarkt, Amerongen
29 oktober – Boerenmarkt, Losser
30 oktober – Störrig Festival, Smaakpark Ede
19 november – Wollig Landleven Winter Havenfair, Vollenhove
26 november – Winterfair, Amerongen
17 december – Kerstmarkt, Kootwijk

VOOR BEDRIJVEN
Bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft u interesse om onze producten te verkopen? Neem dan contact op via info@manovaspecials.nl of telefonisch: 0646 322097.

BEDENKTIJD
Twijfelt u na de bestelling over het product dat u heeft gekocht? U mag het binnen 15 dagen retour sturen in de originele ongeopende verpakking. Wanneer u al heeft betaald ontvangt u het aankoopbedrag terug. U betaalt zelf de portokosten voor de retourzending.